Eigenlijk kan het niet

Eigenlijk kan het niet

We kennen elkaar al een tijdje,  we zien elkaar regelmatig in de plaatselijke bar, of bij een concert  in de buurt. We houden allebei van muziek maar ook van een partner.  Jij hebt jou ‘vent , ik heb mijn ‘meisje’ . En toch als we elkaar tegenkomen op zo’n avond gebeurt er altijd iets.. een blik in de ogen,  een kus op de wang.. er is altijd een lekkere spanning tussen ons. Het was zzaterdagavond,  in de zaal speelde een goeie band. Iik kwam binnen en bleef een beetje achterin bij de bar staan. Ik keek de zaal in om te zien of er nog bekenden waren en toen kruisten onze ogen elkaar.  Je straalde en lachte naar me, wuifde met je hand,  ik zwaaide terug.  Je seinde dat je er aan kwam.  Even later kom je uit de drukte tevoorschijn.  Even mooi n stralend als altijd. Mooi gekleed, een strakke spijkerbroek een ruimvallend witte blouse met de contouren van je mooie lingerie zichtbaar omsdat je een zwarte bh draagt is het door het blouse goed te zien. Je kleed je  graag uitdagend maar niet té.. Juist heel sexy. ?  Je komt op me aflopen en zoent me op mijn wang.  Alleen ? vraag je, ik knik . Je ogen kijken diep in de mijne. ?. Iets drinken vraag ik ? ehmm sorry ja, doe maar een biertje. ? Na dat ik twee biertjes bij de bar gehaald heb loop ik naqr je terug.  We proosten op een gezellige avond.  Ga je mee vooraan luisteren zeg je, , ja prima zeg ik, de band ws na een pauze inmiddels weer begonnen.  Voor in de zaal is het een stuk drukker,  maar je wilt nog verder naar voren, zodat we al schuifelend tussen de mensen door vlak bij het podium uitkomen.  Daar genieten we van de muziek en gaa er helemaal in op. Na een tijdje voel ik je hand op de mijne die langs mijn lichaam hangt, ik kijk je aan en je prachtige groen/grijze ogen kijken me diep aan.. Je buigt je hoofd naar me toe en zegt :ik vind je leuk-  mijn oor. Ik kijk je aan en zeg – dat is geheel wederzijds. ? Met een knipoog.. Doordat het zo druk is blijft jou hand op de  ijne, en onze vingers strengelenzich in elkaar.  Je staat heel dichttegen me aan, en je lichaam beweegt mee met de muziek.  Je geniet ervan om naar muziek te luisteren net als mij. Je legt je hoofd tegen  ijn schouder als de band een langzamer nummer inzet,  en kust me zachtjes in mijn nek..ik laat je hand los en sla hem om je hee. In de drukte heeft niemand dat in de gaten, maar jij pakt gelijk mijn hand die om je schouder is vast en geeft er een zoen op. Ou arm vind een weg om mijn middel en zo staan we heerlijk tegen elkaar geleund te luisteren. Als het nummer is afgelopen kijk e me aan en zegt : warm hè…. ik kijk je aan en pak je hand vast en knijp zachtjes in je hand en zeg : kom… We banan ons een weg door de drkte naar achteren richting de bar.  Daar aangekomen bestellen we allebei een colatje en kijken elkaar weer zonder iets te zeggen diep in de ogen.. Jeoakt mijn hand vast komt met je gezicht naar het mijne en fluistert –  heb zin in je vanavond-  In mij  oor.. Ik hou je hand nog steeds vast en  zeg – loop je mee?- dat hoefde ik geen twee keer te zeggen, want binnen no time trok je me mee richting uitgang.  Een jas hadden we niet aan op deze warme zomeravond,  dus we liepen direct door naar buiten.  Daar stonden een antal mensen een peukie te roken dus we liepen snel rechtsaf de straat in. Even verder kon je rechtsaf langs de zaal richting de parkeerplaats.  Die kant liepen we oo en omd3 hoek waar het een stuk donkerder was da n de grote straat trok je me naar je toe en kuste me op mijn mond. Ik beantwoorde je kus door mijn lippen iets van elkaar te doen, en je tong vond de weg naar binnen onze  tongen vonden elkaarnen onze eerste  heerlijke tongzoen was een feit.  Jeetje zei je na een tijdje, wat zoen je lekker, ik zei daarop, en anders jij wel !  en onze lippen kwamen weer bij elkaar… ondertussen omhelsden we elkaar stevig en drukte je je lichaam strak tegen me aan. Even later keken we elkaar weer in de ogen en we wisten ” eigenlijkkan het niet”  maar we wisten ook hoe leuk we elkaar vonden.. Zullen we naar mijn auto lopen zei ik, ik sta hier vlakbij op de parkeerplaats.  Mmmm dat zit misschien wel makkelijker lach je, en we lopen een stukje veder tot we bij mijn auto zijn. Ik klik hem open en we stappen in, we zitten nauwelijks en direct vinden onze monden elkaar. We draaien naar elkaar toen en zoenen heerlijk vol ppassie met elkaar.