Contactadvertentie

Hoi ik ben Stefan en ik hou van rollenspellen met een luier.

Vorig jaar winter verveelde ik mij wat en zat wat te kijken op internet. Was in een nieuwsgierige en geile bui. Kwam terecht op een of andere erotische datingsite. Meeste advertenties stonden mij niet aan. Te simpel en te voor de hand liggend maar eentje sprong er uit en maakte mij nieuwsgierig.

“Milf zoekt jongeman voor trio” stond geschreven. Ik checkte haar naam die ze als nickname had geplaatst maar kon verder niets vinden. Waarschijnlijk was dit de eerste en enige keer dat deze gebruikt werd. Ondeugend en nieuwsgierig plaatste ik een reactie.
“Jonge onervaren en vooral nieuwsgierige jongen meld zich bij u aan” had ik geschreven. Precies een kwartier later kreeg ik al een e-mail als reactie. Ze was schijnbaar onder de indruk en wilde meteen wat meer van mij weten.

Maagd maar veel met seks bezig

Ze vroeg mijn naam en interesses en seksuele ervaringen en waarom ik reageerde. Ik beantwoorde de vragen, dat ik eigenlijk nog maagd was en eigenlijk nog nooit een vriendin had gehad. Veel verder dan mijzelf masturberen was ik nooit gekomen. Ook dat ik meisjes in een luier wel sexy vond. Wel dat ik veel met seks bezig was. Maar dan wel stiekem op mijn kamer en in gedachten dan. Niet dat ik in mijn blootje rondloop de hele dag dus, nog nooit gedaan dus.

Was wel benieuwd naar dat zogenaamde trio. Was wel nieuwsgierig iets met twee vrouwen te doen. Effe later kreeg ik hierop ook weer een reactie. Ze wilde het weleens proberen met mij. Meteen afgesproken voor aanstaande zaterdagmorgen bij haar op de stoep te staan.
De vrijdagavond keek ik in de spiegel. In een opwelling kwam ik op het idee om al mijn schaamhaar en okselhaar weg te scheren. Ik was hier wel even mee bezig. Had per ongeluk een stukje vel van mijn balzak opengehaald en bloedde wat. Ik vond het er wel sexy uitzien. Ik leek meteen weer een stuk jonger.

Zaterdag vroeg op en toch wel wat zenuwachtig. Ik had niet mijn nieuwe moderne slips uitgezocht maar een oud wit onderbroekje. Stond best goed zo bij mijn kale onderlichaam. Ik moest met openbaar vervoer en trein dus het was een hele reis. Ik moest ondertussen wel flink plassen. Hield het toch maar op.

Aangekomen op het adres werd ik verwelkomt door een 40-45 jarige vrouw. Best aardig. Brunette of geverft haar misschien. Wel flink stevig gebouwd maar niet dik ofzo. Ze liet mij binnen was aardig stelde zich voor en noemde zich Saskia. Liet mij mijn jas en das ophangen. Ik vroeg of ik eerst even mocht plassen maar zij maakte mij duidelijk dat dat nog wel kwam. Ze leidde mij naar woonkamer.