Extra spanning

Hoi allemaal ik ben Linda en ben 33 jaar oud. Normaal tot slank figuur, weeg 61 kilo en ben 1.67 lang. Lange haren in de kleur donker rood nu. 85c cup maat met kleine gevoelige tepels.

Al jaren een heerlijke relatie. Daarin ben ik echt een prinses, al ben ik dat niet als je me ziet. Beetje een rock chick. Niet echt een mode popje maar altijd wel aandacht van de mannen. Op sex gebied heb ik echt niks te klagen. Mijn vent is altijd eerst met mij bezig voor dat ie klaart komt. Oké af en toe een vluggertje dan niet maar anders wel. Hij zorgt er altijd voor dat ik een aantal keren klaar kom en als het lukt dan ook nog licht spuitend. Dus ik had niks te klagen.

Daarbij hij zei nooit nee, eerst proberen dan zeggen of je het niks vind. Nu moet je weten ik heb een hele witte huidskleur en het idee dat ik een donkere man mocht proberen leek me geweldig, in fantasie dan. Mijn vriend is half Italiaans en dus ook licht getint maar niet een echte neger. Dat leek me gewoon geil. Dit wist mijn kanjer en had altijd gezegd als jij het wilt doen we dat gewoon een keer.

Nu bijna 8 jaar verder nooit een poging gewaagd, Wat ik al zei, in fantasie leek het me geweldig om een donkere pik in me te voelen. De gedachte maakte me geil en mega nat maar in het echt, tja dat dorst ik niet. Vond het toch ook niet kunnen tegen mijn kanjer. En straks kwamen andere er achter wat moesten die dan wel niet denken.

Zo af en toe kwam het ter sprake en steeds zei hij, ach probeer het gewoon ik kijk wel. Daar moest ik dan om lachen, kijk wel. Dat is toch raar, kijken naar je vriendin die sex heeft met een andere man. 2 weken terug liet ie zien dat het niet vreemd was en wel vaker voor kwam. Liet me filmpjes zien op internet dat mannen keken naar hun vrouw die sex hadden met een andere kerel en ook met een neger. Eerlijk werd bloedgeil van die filmpjes. Man het idee dat ik dat ook deed liet me heftig klaar komen toen ik werd gevingerd door mijn vriend. Hij moest lachen en zei, wauw Linda je bent bloedgeil van alleen maar zien van zoiets. Denk dat het niet alleen maar een fantasie is. Ik zei niks, hij had stiekem toch wel gelijk. Ik wilde het best wel graag.

Afgelopen zaterdag een zaterdag overdag als geen ander. Boodschappen op de markt, even winkelen. Hij stapte een lingerie zaak in en keek rond. Stond naast me en zei, wat zou je aantrekken als je je fantasie mocht uitleven? Ik lachte en keek rond. Pakte een leuk setje. Leuke kante doorschijnende bh zwart met rosé en een bijpassende string, zwart met rosé en licht doorschijnend. Nu nog leuke plak panty’s en klaar. Hij ging het afreken en kwam lachend terug. Zo dat hebben we alvast. Ik moest er om lachen en we liepen naar een bar. Even een zaterdag middag borrel. Dat deden we ook vaker.

Terug naar huis nadat ik 4 wijntjes op had. Toch wel lichtjes in mijn hoofd. Thuis lekker eten en wijntje erbij. Bij het derde glas lachte mijn vriend en zei, denk dat je je nieuwe setje maar even aan moet trekken. Ik schrok, hij zou toch niet iets hebben geregeld hé. Hij bleef lachen en ik dacht echt. Stapte onder de douche en dacht nee, hij zit en de maling te nemen. Scheerde mijn kutje weer glad en dacht, hufter krijg hem wel. Trok het setje aan, kousen eronder jurkje erover heen en klaar. Mooie laarzen en ik kwam weer beneden.